Uppdatering

Ja, de har ju inte blivit så mycket skriva av, men tänderna krånglar på lillen.
Men vad har hänt sen sist då?
Jo vi var i Västerås på nytt ultraljud den 28/1 och förträngningen i lungartären var kvar, den hade i alla fall inte blivit sämre. Så nu får vi permis från Västerås lasarett tills han blir ett år. Om vi inte märker att han blir sämre. Det är nog det som är värst. Att bara vänta och hålla uppsikt och observera honom så det inte blir någonting, för problemet är ju att om det blir sämre och vi kommer dit och dom tittar och dom ser att det har blivit sämre. Ja då blir det en operation. Men jag försöker verkligen att inte tänka på det.

Medicinen då? Jo den ska han fortsätta äta som han gör nu. Sen blir vi antagligen inlagda i sommar för att han ska kopplas upp på monitorer och titta om hjärtrusningarna finns kvar. Det blir ju väldigt roligt? Nej inte det minsta. Är dom kvar så antar jag att han får fortsätta äta sin medicin, är dom inte kvar på slipper han nog det. Vi hoppas väldigt mycket på det sistnämnda. Vet inte riktigt hur mycket mer mina redan sköra nerver tål. Men jag hoppas verkligen att han slipper den snart.

Snart fyra månader sen han opererades, skönt. Det märks inte så mycket på honom. Ärret läker jätte fint och han har väl inte direkt några större men efter den.

Sen var det ju ett nytt bvc besök den 15/2, då var det BOEL (blicken orienterar efter ljud). Det klarade han galant, han ville väldigt gärna ha dom där pinglorna men det fick han ju tyvärr inte.
Han var 72 cm lång
Vägde 8255 gram
Men han går ju fortfarande inte upp i vikt så mycket som han ska så det blir att försöka att trycka i honom mer mat än vi redan gör. Hur det nu ska gå till. Tänkte jag skulle försöka och vara duktig och lägga upp en bildserie imorgon.

Tills dess så önskar Gustav blöta pussar till alla.

Lyckans minut

Är det sant, att jag håller ett barn på min arm
och ser mig själv i dess blick
att fjädrarna gnistra och jorden är varm
och himmelen utan en prick?

Vad är det för tid, vad är det för år,
vem är jag, vad bär jag för namn?
Du skrattande knyte med solblekt hår,
hur fick jag dig i min famn?

Jag lever, jag lever. På jorden jag står.
Var har jag varit förut?
Jag väntade visst miljoner år
på denna enda minut.

                                        Erik Lindorm

RSS 2.0